A komposzt előállítás során a felhasznált mezőgazdasági melléktermékekből részben irányított mikrobiológiai, kémiai és biokémiai folyamatok segítségével, az alapanyagok tápanyag–garnitúrájának részleges módosításával, adott kémiai és fizikai paraméterek optimális intervallumon belüli beállításával, a hasznos mikroorganizmusok felszaporításával, illetve a kór- és károkozók elpusztításával kiváló minőségű gombatermesztési alapanyagot állítunk elő. A megfelelően előállított komposzt ideális környezetet biztosít a micéliumszálak vegetatív növekedéséhez, a generatív szakaszban biztosítja a megfelelő mennyiségű tápanyagot, ásványi elemeket és vizet, valamint a teljes termesztési ciklusban biztosítja – megfelelő szerkezetén keresztül – az optimális gázcserét és hőháztartást.

Termesztési segédlet letöltés... 

Értékesítés, információ: 

Központi információ:

  • 1224 Budapest, Bartók Béla út 162.
  • Telefon: (06)36/550-501
  • Fax: (06)36/550-100
  • E-mail:  ujchampignons@gmail.com